Jurydag

Vrijdag 17 mei 2019 pitchen alle DIA genomineerden hun case

Deadline inzendingen
15 maart 2019
Bekendmaking nominaties
26 april 2019
Jury dag
17 mei 2019
Awards show
Donderdag 27 juni 2019

Informatie over de jurydag

> Vindt plaats op vrijdag 17 mei bij het bedrijf True, in Amsterdam
> We werken met een strak tijdschema. Zorg dat je tenminste 30 minuten voor je pitch aanwezig bent.
> Vanwege het strakke tijdschema installeren wij alle presentaties al vóór 17 mei. Lever deze aan bij dia@emerce.nl in een                PDF formaat (PDF geeft de minste complicaties).
> Lever op tijd alle informatie aan. Doe dit vóór 10 mei 17:00 uur.
> Lever de naam en het mobiele nummer aan van degenen die de pitch presenteren.
> Het gebruik van eigen laptop en videobeelden is toegestaan maar is voor eigen risico.  Neem voor de zekerheid ook een          back up mee van jullie presentatie, op een usb stick bijv.
Hier vind je inhoudelijke informatie over de presentaties

Dit is het overzicht van alle tijden van de presentaties

Route & Parkeren
Adres: True – Keienbergweg 100, 1101GH Amsterdam
Gratis parkeren op het terrein van True. LET OP: Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen. Als alle plekken bezet zijn, kun je je auto kwijt in parkeergarage P10 Plaza ArenA, Herikerbergweg 288, 1101 CT Amsterdam-Zuidoost (€ 1 per 24 minuten).
Verlaat de parkeergarage aan de Hoogoorddreef. Loop de Hoogoorddreef af en ga rechts op de Keienbergweg (er is een Suzukidealer op de hoek). Aan het einde van de straat ben je op de Keienbergweg 100.
Route
 
Openbaar vervoer:
Met zowel trein als metro kun je uitstappen bij station Bijlmer Arena. Verlaat het station via de hoofdingang aan de linker zijde. Vanaf het station loop je richting Hoogoorddreef en ga je rechtsaf deze straat in. Loop de Hoogoorddreef af en ga rechts op de Keienbergweg (er is een Suzukidealer op de hoek). Aan het einde van de straat ben je op de Keienbergweg 100.