Jurydag

Jurydag donderdag 26 april

Deadline inzendingen
2 maart 2018
Bekendmaking nominaties
5 april 2018
Jury dag
26 april 2018
Awards show
Donderdag 31 mei 2018

Informatie over de jurydag

– Jurydag vindt plaats op donderdag 26 april bij het bedrijf True
– We werken met een strak tijdschema. Zorg dat je tenminste 30 minuten voor je pitch aanwezig bent.
– Lever op tijd alle informatie aan. Doe dit vóór 19 april 17:00 uur.
– Lever de naam en het mobiele nummer van degenen die de pitch presenteren.
– Vanwege het strakke tijdschema installeren wij alle presentaties al vóór 26 april. Lever deze aan bij dia@emerce.nl in een PDF formaat (PDF geeft de minste complicaties).
– Het gebruik van eigen laptop en videobeelden is toegestaan maar is voor eigen risico.  Neem voor de zekerheid ook een back up mee van jullie presentatie.
–  Hier vind je inhoudelijke informatie over de presentaties
Dit is het overzicht van alle tijden van de presentaties

Route & Parkeren
Adres: True – Keienbergweg 100, 1101GH Amsterdam
Gratis parkeren op het terrein van True. LET OP: Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen. Als alle plekken bezet zijn, kun je je auto kwijt in parkeergarage P10 Plaza ArenA, Herikerbergweg 288, 1101 CT Amsterdam-Zuidoost (€ 1 per 24 minuten).
Verlaat de parkeergarage aan de Hoogoorddreef. Loop de Hoogoorddreef af en ga rechts op de Keienbergweg (er is een Suzukidealer op de hoek). Aan het einde van de straat ben je op de Keienbergweg 100.
Route
 
Openbaar vervoer:
Met zowel trein als metro kun je uitstappen bij station Bijlmer Arena. Verlaat het station via de hoofdingang aan de linker zijde. Vanaf het station loop je richting Hoogoorddreef en ga je rechtsaf deze straat in. Loop de Hoogoorddreef af en ga rechts op de Keienbergweg (er is een Suzukidealer op de hoek). Aan het einde van de straat ben je op de Keienbergweg 100.