Babs Gösgens

Web designer and developer since 1995, Babs has profound knowledge of interface design and usability.

Stef Heutink

Stef Heutink (voorzitter) is Creative Director bij Internetpeople en voorzitter van de IPAN.

Dionne van Dijk

Dionne is de winnaar van de DIA PRO Best in Design 2016. Zij werkt sinds 2013 bij TamTam als digital designer.

Emiel Janson

Emiel Jansons is product designer bij Zebraa en mister mobile van Blendle.

Kars Veling

Kars was de  2015 winnaar van de DIA Pro Best in Tech

Nick van der Linde

Nick is de winnaar van de DIA PRO Best in UX 2016. Tot 2017 werkte hij voor Mirabeau. Nu is Nick werkzaam bij Handmade.

Kai Brouwer

Kai Brouwer is UX-Designer bij Sparkforce en mede-oprichter van Funbase. Kai Brouwer is UX-Designer bij Sparkforce en mede-oprichter van Funbase.

Stef Heutink

Stef Heutink is Creative Director bij Internetpeople en voorzitter van de IPAN.

Bert Hagendoorn

Bert Hagendoorn is consultant creative agency’s en de oprichter van Digital Dutch Design.

Sonja Loth

Sonja Loth is sinds 1999 werkzaam in digitale media, marketing en reclame. Zij is nu directeur en mede-eigenaar van Social Inc.

Jeroen van Erp

Jeroen van Erp (voorzitter) is founding partner & innovation strategist bij Fabrique en Professor of concept design aan de TU Delft, faculteit Industrieel Ontwerpen.

Dorianne Richelle

Dorianne Richelle werkt sinds 2011 voor Global Marketing Solutions van Facebook – Instagram. Daarvoor bekleedde Dorianne marketingfuncties bij onder andere Vodafone en ING.

Annemieke Deering

Annemieke Deering (secretaris) is Marketing Activator bij Nomad en director van de Dutch Digital Agencies.

Maarten Stramrood

Maarten Stramrood heeft gewerkt voor bedrijven zoals Vodafone en T-Mobile. Sinds 2011 werkt hij voor Ziggo en is nu Digital Director bij dit bedrijf.

Taco Stomps

Taco Stomps is manager en ondernemer in de digitale sector. Hij heeft gewerkt bij onder andere Film1, Filmfocus en Strawberries. Op dit moment is hij partner bij Depascor en Miss Green.

Sascha van Belzen

Sascha van Belzen heeft gewerkt voor Station10, ICATT Interactive Media, VNU en Adformatie. Zij is nu Lead PM bij De Persgroep Publishing.

Stefan Verkerk

Stefan Verkerk is Chief Ventures Officer en aandeelhouder bij WeTransfer. Daarnaast adviseert hij een aantal startups en een investeringsfonds.

Miriam Martinus

Miriam Martinus heeft gewerkt voor ondermeer Centraal Beheer Achmea, DigitasLbi, Checkit, Talpa Digital en Accenture. Zij is nu Adjunct directeur (digital) marketing en klantbediening bij Ditzo.

Ruurd Priester

Ruurd Priester vervulde verschillende functies bij online bureaus zoals DigitasLBi. Hij is nu onder andere research fellow bij de HvA voor het onderzoeksgebied stedelijke innovatie.

Roeland Stekelenburg

Roeland Stekelenburg was oa founder van NLbuzz en creatief directeur van Consolidated Media Industries (CMI). Hij is nu vooral actief als journalist bij Fast Moving Targets en Founder van Stekel tv.

Wouter van den Berg

Wouter van den Berg was partner bij Brooklyn Ventures. Vanuit deze rol adviseerde hij boards van verschillende startups. Wouter is nu werkzaam als Client Partner bij Facebook.

Quintin Schevernels

Quintin Schevernels is gestart in de uitgeverswereld en heeft daarna de overstap gemaakt naar de tech startup Layar, waar hij heeft gewerkt tot Layar werd verkocht. Nu bekleedt hij bestuurs- en adviesfuncties bij startups en is member van de Incubator Board van Deloitte.

Marque Joosten

Marque Joosten is een echte internetondernemer. Hij was Founder van Freeler, Funda, auto.nl en motomedia. Hij is nu CEO en Founder van Solvo, Medical Media, Heilzaam en Boralis.

Marcel van Brenk

Marcel van Brenk is partner bij VODW. Daarnaast is hij voorzitter van de expertgroep ‘Big Data & Analytics’ van het onderzoeksprogramma ShoppingTomorrow.

Jolique Weelink

Jolique Weelink is Managing Director bij MetrixLab Nederland. Daarvoor heeft zij functies bekleed bij onder andere TNT Post en Wemar marktonderzoek.

Patrick Overwijk

Patrick Overwijk was werkzaam voor Delta Lloyd, Achmea, DigitasLBi en bekleedde verschillende functies bij Philips. Hij is founder van Super Sunday Sportmarketing en manager marketing & communications a.i bij Dance4Life.

Lara Ankersmit

Lara Ankersmit is Hoofd Digitale Media bij de NOS waar zij verantwoordelijk is voor alle digitale en mobiele activiteiten. Voor haar NOS tijd heeft zij verschillende managementfuncties (online) bekleed bij TMG.

Jaap Kooij

Jaap Kooij heeft een reeks e-business successen op zijn naam staan. Hij heeft gewerkt voor ondermeer Cap Gemini, Twynstra Gudde, Lostboys, Rituals, O’Neill en Reed Business. Hij is nu zelfstandig interim manager en strategisch consultant.

Patrick Ruijs

Patrick Ruijs is het grootste deel van zijn loopbaan werkzaam bij VODW. Sinds 2012 is hij Managing Partner aldaar.

Femke-Anne van Zanten

Femke-Anne vervulde marketingfuncties bij Sara Lee, Coca-Cola en Heineken, KPN en PVH Corp. Zij is nu werkzaam als Head of Brand bij Facebook.

Jay de Groot

Jay is vice-president EMEA bij Moven. Daarnaast is hij CEO en Co-Founder van Science Rockstars

Jacqueline Marell

Jacqueline Marell is werkzaam als digital marketing manager bij PwC Nederland. Eerder was zij onder andere senior online manager bij PwC.

Hans Voorn

Hans Voorn is manager marketing (inclusief online en big data) bij Coöperatie DELA en freelance journalist en vlogger bij Emerce.

Alain van der Heijde

Alain van der Heijde heeft gewerkt voor onder andere NUON en XS4all. Hij is nu Head of E-commerce a.i. bij ABN AMRO Bank.

Eva Nooitgedagt

Eva Nooitgedagt is Brand Director bij Coolblue en noemt zichzelf Merk Moeder.