Sponsors | Founders | Mediapartners

Zilver Sponsor

Sanoma

Sanoma is het mediabedrijf met het breedste, meest gevarieerde en toonaangevende portfolio in Nederland. Met onze sterke crossmediale merken hebben we een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche: publiekstijdschriften, televisiezenders, events, customer media, e-commerce, sites en apps. Ons portfolio bestaat uit meer dan 100 uiteenlopende A-merken, waaronder Donald Duck, Flow, Kieskeurig, Libelle, LINDA., Margriet, Net5, NU.nl, SBS6, Tina, vtwonen en Veronica. Sanoma maakt deel uit van de beursgenoteerde Sanoma Group. Voor meer informatie: sanoma.nl.

http://www.sanoma.nl/

Founders

Emerce

Emerce gaat over online business en marketing. Emerce biedt managers en ondernemers inspiratie en kennis om te kunnen innoveren. Het crossmediale merk Emerce omvat een magazine dat negen keer per jaar verschijnt, speciale edities zoals de Emerce 100, de nieuwssite, e-mailnieuwsbrieven, webseminars, rss-feeds, mobile nieuwsdienst en evenementen zoals onder andere Emerce eDay, Mobile Convention Amsterdam en het Digital Marketing Live!

http://emerce.nl

DDA

Dutch Digital Agencies is de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste digitale bureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen ze de Nederlandse digitale industrie.

http://www.dutchdigitalagencies.com

Mediapartners

Twinkle

Twinkle is een onafhankelijk kennis- en informatieplatform voor e-commerce ondernemers en professionals in Nederland. Met nieuws, achtergronden, praktijkcases, research en persoonlijke verhalen

http://www.twinklemagazine.nl

IAB

IAB Nederland is de brancheorganisatie en het kenniscentrum op het gebied van digital advertising en interactive marketing in Nederland. Het werd opgericht in 1997 en vertegenwoordigt een doorsnede van de digital advertising en marketing industrie; de leden lopen uiteen van uitgevers en exploitanten tot mediabureaus en adverteerders.

http://iab.nl/

Computable

Computable ondersteunt via betrouwbare en onafhankelijke berichtgeving de ambitieuze ict-professional en de ict-manager in hun werk. De site volgt alle belangrijke (technische, product-, markt-, beroeps-, bedrijfs-, sociaal-economische en maatschappelijke) ontwikkelingen op het gebied van automatisering en informatietechnologie via nieuwsartikelen, analyses, columns, interviews, opinies en achtergronden.

http://www.computable.nl/

RTL Z

RTL Z is dé plek voor nieuws, informatie en inspiratie voor ondernemende mensen. RTL Z richt zich op nieuwsgierige, ambitieuze mensen die vooruit willen: jong en oud, man en vrouw, van MKB tot grootzakelijk, van apotheker tot ZZP'er, van ondernemers tot professionals uit het bedrijfsleven. Met een eigen televisiezender, website, app en events richt RTL Z zich op de pijlers Nieuws, Business, Finance, Tech en Life. Duurzaamheid, innovatie en ondernemerschap zijn in het DNA verankerd. De insteek is positief, met de blik vooruit gericht. RTL Z onderzoekt de feiten en laat zien waar de kansen liggen. Dit alles onder de noemer: business, not as usual.

http://www.rtlz.nl/

eGuide

eGuide is dé portfolio-site van alle Nederlandse interactieve bureaus met aansprekende cases en bureau-informatie. Als u op zoek bent naar een specifieke case of informatie over een internetbureau, dan kunt u terecht op de eGuide.

http://www.eguide.nl

Cases aanmelden voor de Dutch Interactive Awards

Tot en met 3 maart 2017 Lees Verder